Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Undersøgelser og analyse

Undersøgelser og analyse

Få et stærkere beslutningsgrundlag

Strategiske beslutninger skal ikke træffes på mavefornemmelser. Det gælder både, når jobcentret skal sikre sig, at virksomheder og borgere er tilfredse, når en ny ordning skal introduceres, eller når et nyt netværk skal opdyrkes.

Vi designer og eksekverer undersøgelser og udfører analyser, der er skræddersyet til jeres behov.

Tilfredshedsundersøgelse

Hvad synes virksomhederne om jobcentrets formidling af arbejdskraft? Eller jobcentrets håndtering af sygedagpengesager? Med en tilfredshedsundersøgelse kan I komme på forkant med virksomhedernes forventninger og tilrettelægge indsatsen i forhold til deres ønsker.

Holdings- og behovsundersøgelser

Hvad mener virksomheder om Fagpilotordningen? Hvor rummelige er virksomhederne, når det handler om fleksjob? Hvor stort er behovet for efterudddannelse i mindre håndværksvirksomheder?
Med en holdings- og/eller behovsundersøgelse kan vi hurtigt afdække potentialet i en ny ordning eller uddannelsesmulighed, så I kan sætte realistiske tal på indsatsen og fx tilrettelægge kampagneaktiviteterne derefter.

I forbindelse med undersøgelser og analyse kan vi både tilbyde totalløsninger, hvor vi designer undersøgelsen, indsamler de relevante informationer, bearbejder informationen og leverer resultaterne i en detaljeret rapport, som I kan bruge i det strategiske arbejde. Hvis I selv ønsker at designe undersøgelsen og foretage selve analysen, kan vi blot stå som samarbejdspartner på indsamling af den ønskede data. På den måde kan vores arbejde nemt tilpasses jeres behov, budget og ambitionsniveau.