Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Mødebooking

Mødebooking

Mødebooking giver de stærkeste resultater - så enkelt er det

Hver eneste gang det opsøgende arbejde er blevet outsourcet til os, har vores kunder oplevet en ny frihed til at fokusere på deres kernekompetencer. Det giver jobordrer og stærkere relationer til virksomhederne. Senest har vores booking af 7.800 møder på kampagnen “Luk op for nye jobmuligheder” kastet hele 4.805 jobtilbud og virksomhedspraktikker af sig. Og på Rødovres kampagne for rekrutteringsservice har en jobordre kostet ca. 650 kr. i gennemsnit.

Kvalitet, kvalitet, kvalitet…

Rigtig mange detaljer og elementer skaber tilsammen kvaliteten af det enkelte møde. Derfor gør vi altid en dyd ud af forberedelsen og optimerer løbende alle processer i den enkelte opgave. Vi kan imødekomme individuelle behov ved større kampagner – helt ned i de mindste detaljer. Fx har det stor værdi at koble bestemte konsulenter med bestemte brancher, ligesom enkelte konsulenter ønsker lidt længere tid pr. møde. Vi prioriterer tilpasningen efter jeres ønsker, fordi vi ved, at det giver den bedste kvalitet – og de bedste resultater.

Vi tror på, at hjørnestenen i ethvert smidigt samarbejde er en kort reaktionstid. Vores størrelse og fokus på beskæftigelsesområdet gør, at vores projektledere hele tiden er hands-on på alle opgaver og kan tilpasse/justere med meget kort varsel.

Læs mere om vores callcenter ydelser her

Prisliste

Kontakt os og hør mere om, hvordan vores callcenter kan understøtte jeres indsats. Eller udfyld formularen nedenfor og få vores oversigt på priser og servicepakker tilsendt: