Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Dialogmarkedsføring

Dialogmarkedsføring

Lad os starte dialogen med de virksomheder, I gerne vil samarbejde med

Med vores callcenter klarer vi det hårde benarbejde og afdækker, hvilke virksomheder der fx er interesserede i at samarbejde om beskæftigelsestilbud eller efteruddannelse. Så kan I bruge krudtet på at få job- eller uddannelsesordrer med hjem fra de kvalitetsmøder, vi booker for jer. Vores callcenter har dygtige og erfarne medarbejdere, som alle er på fast løn og har stor erfaring med mødebooking inden for uddannelses- og beskæftigelsesområdet.

Vi præsenterer samarbejdsmulighederne bedst muligt og evner samtidig at lytte grundigt til og notere virksomhedernes behov! For vi ved, at et grundigt forarbejde er forudsætningen for at skabe et stærkt førstehåndsindtryk, når I møder virksomheden. I får derfor referat af samtalen, og møderne bliver booket direkte i konsulenternes kalendere. Nemmere bliver det ikke.

I forbindelse med mødebookingen kan vi fx også skaffe tilladelse til, at I løbende kan sende elektronisk information til virksomhederne, så I fremover kan kommunikere effektivt med alle virksomhedskontakter på én gang.

Læs mere om vores dialogmarkedsføring og opsøgende ydelser på vores callcenter afsnit