Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

For Jobcentre

For Jobcentre

Siden opstarten i 2001 har vi udviklet beskæftigelsesindsatsen gennem kreativ og strategisk kommunikation, og vi ser det stadig som vores fornemste opgave at oplyse, flytte holdninger og skabe handlinger, der får endnu flere i job eller uddannelse

Mange af vores løsninger har vi finpudset og udviklet til færdige koncepter, som med kort varsel kan omsættes til positive resultater i jeres beskæftigelsesindsats. Fx leverer vi virksomhedsmapper til 37 af landets jobcentre med komplet og opdateret information om alle relevante beskæftigelses- og uddannelsestilbud (jf. LAB) samt jobrotations- og beredskabsmapper til alle beskæftigelsesregioner.

Derudover viser vores kampagnekoncept sig til stadighed som en rigtig god forretning, når et jobcenter fx vil sætte fokus på et område. Med et kampagnegennnemsnit på ca. 650 kr. for en jobordre (phonerkampagne), skal der ikke matches mange ledige med ordrene, før kampagnen har tjent sig selv hjem – flere gange.

Med over 10 års erfaring på området kender vi jobcentrets virkefelt og handlemuligheder og kan nemt understøtte det daglige arbejde med målrettet og effektiv kommunikation. Så gå på opdagelse i vores konceptløsninger til såvel virksomheder, borgere og samarbejdspartnere og tøv ikke med at kontakte os, hvis der er oplagte koncepter, vi endnu ikke har på hylderne. Vi brænder for at udvikle nye spændende løsninger i samarbejde med dygtige kunder.