Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

E-mail tilladelser

E-mail tilladelser

Kommunikér nemt og effektivt med alle jeres virksomhedskontakter på én gang

Vores callcenter har stor erfaring med at indhente e-mail tilladelser, som I kan bruge til at udsende nyhedsbreve mv. via e-mail til virksomheder og andre interessenter. E-mail tilladelser sikrer, at alle modtagere på forhånd har tilkendegivet interesse i jeres ydelser, og derfor er det en meget effektiv kommunikationsform, hvor I udelukkende rammer positive respondenter.

Med vores e-mail-system EasyMail kan vi også tilbyde at opbygge e-mail-listen direkte i systemet, så det hele står køreklart i løbet af ganske kort tid. Herefter er der fri adgang til at bearbejde jeres virksomhedskontakter med nyhedsbreve om jeres tilbud og services.

Inden vi går i gang med at indhente tilladelser, definerer vi bruttomålgruppen sammen med jer (fx alle private virksomheder i kommunen), og I får listen til gennemsyn, så vi sikrer, at vi henter de tilladelser, der er vigtigst for jer. På den færdige e-mail-liste samler vi alle relevante informationer om modtagerne, så I kan sortere i listen og fx målrette jeres tilbud mv. i forhold til brancher, virksomhedernes størrelse mv.

Mulighederne og potentialet er stort. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer i gang med at få udbytte af e-mails som kommunikationsform.