Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Mødebooking

Mødebooking

Vores callcenter booker kvalitetsmøder til meget konkurrencedygtige priser

Mødebooking giver de stærkeste resultater. Så enkelt er det. Hver eneste gang det opsøgende arbejde er blevet outsourcet til os, har vores kunder oplevet en ny frihed til at fokusere på deres kernekompetencer. Det giver job- og uddannelsesordrer og stærkere relationer til virksomhederne. Senest har vores booking af 7.800 møder på kampagnen “Luk op for nye jobmuligheder” kastet hele 4.805 jobtilbud og virksomhedspladser af sig. Og på Rødovres kampagne for rekrutteringsservice har gennemsnitsprisen for en jobordre været ca. 650 kr.

Kvalitet, kvalitet, kvalitet…

Rigtig mange detaljer og elementer skaber tilsammen kvaliteten af det enkelte møde. Derfor gør vi altid en dyd ud af forberedelsen og optimerer løbende alle processer i den enkelte opgave. Vi kan imødekomme individuelle behov ved større kampagner – helt ned i de mindste detaljer. Fx kan det have stor værdi at koble bestemte konsulenter med bestemte brancher, ligesom enkelte konsulenter kan have brug for lidt længere tid pr. møde. Vi kan prioritere tilpasningen efter jeres ønsker, for vi ved, at det giver den bedste kvalitet – og de bedste resultater. Vi tror på, at hjørnestenen i ethvert smidigt samarbejde er en kort reaktionstid. Vores størrelse og fokus på beskæftigelses- og uddannelsesområdet gør også, at vores projektledere hele tiden har hands-on på alle opgaver og kan dreje / justere med meget kort varsel.

Pris, pris, pris ….

Vi har fuld gennemsigtighed på vores mødebookingpriser, mængderabatter og servicepakker. Det giver vores kunder komplet bevægelsesfrihed i forhold til at definere opgaveløsningen. Nogle kunder kan nøjes med en generel mødebekræftelse og tager den derfra, mens andre vil have fuldt referat af samtalen, SMS-reminders til virksomhederne og adgang til detaljeret statistik på hele kampagnen. Udfyld formularen nedenfor og få vores oversigt på priser og servicepakker tilsendt. Så kan I selv vælge.

Merværdi, merværdi, merværdi …

Da vi har valgt at fokusere på beskæftigelses- og uddannelsesområdet, kan vi også tilbyde en række supplerende ydelser og services, som alle giver merværdi og stærkere resultater med virksomhedskontakten. Blandt andet forberedelsesskemaer til virksomhederne, besøgsskemaer til konsulenter, guide til det gode virksomhedsbesøg og salgsseminarer for konsulenter.

Prisliste

Kontakt os og hør mere om, hvordan vores callcenter kan understøtte jeres indsats. Eller udfyld formularen nedenfor og få vores oversigt på priser og servicepakker tilsendt: