Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

I Jobcenter Sønderborg har vi siden september 2015 benyttet fleksmatch-løsningen til vores ledige fleksjobvisiterede borgere. Vi har truffet et aktivt valg om at samtlige ledige borgere i match 1 og 2 skal have en aktiv profil, og det er både borgere og jobkonsulenter glade for. Fleksmatch er nemlig et super godt redskab, når det handler om at skabe et attraktivt udstillingsvindue. Det giver de ledige mulighed for at markedsføre sig selv og deres kompetencer, og virksomhederne får et godt indblik i mulighederne i forhold til de opgaver, de ønsker løst.
 
Fleksmach-redskabet er desuden med til at skabe et naturligt fokus på job og arbejdsmarked i den lediges kontaktforløb i jobcentret, ligesom redskabet er et godt supplement til vores virksomhedskonsulenters besøg på virksomhederne.
 
Tilmed har Jobcenter Sønderborg indtil nu kunnet deaktivere 44 profiler i fleksmatch.dk, fordi de ledige er gået i arbejde. Det er resultatet af et øget jobrettet fokus, en målrettet virksomhedsvendt indsats og et yderst brugbart redskab.

Anja Søndergaard Nielsen